Tilbygninger

Tilbygninger

Trænger du til forandring eller fornyelse af din bolig, er mulighederne mange. Måske drømmer du om det perfekte hjem, eller også går du og tænker på at øge husets værdi. Her kan tilbygning af din bolig være et oplagt valg. Måske skal der bygges en ny garage eller carport, eller også skal der lægges en skøn terrasse, hvor hus og udeliv kan forenes? Det kan også være tagetagen skal udnyttes med en tilbygning.

Godt håndværk

Nowell leverer altid godt dansk håndværk og stor kundetilfredshed. Vores varemærke er kvalitet – og det er vi kendte for. Går du med drømmen om at bygge til, kommer vi ikke bare med et forslag til løsninger. Vi kommer med de bedste løsninger – og altid med kvalitet og god service.

Mange års erfaring

Vi har mere end 30 års erfaring med alt fra totalentreprise til tømrer- og snedkerarbejde. Vi kender derfor til branchen og har opbygget en erfaring som ikke er til at sammenligne. Du kan derfor trygt vælge Nowell som din næste samarbejdspartner, der kan hjælpe med at opfylde din drøm om tilbygning af boligen.

Få et tilbud

Skriv til os, og få et tilbud på din næste opgave. Vi glæder os til at høre fra dig.