Vinduer

Vinduer – få monteret eller udskiftet dit vindue i Aalborg

​Vinduer på ældre ejendomme kan kræve en del vedligeholdelse. Det skyldes ofte, at de bliver slidte og skæve, hvilket ikke er kønt at se på. Gamle vinduer kan også være utætte, og glasset er sjældent energivenligt, og det kan gå ud over varmeregningen.

Nogle mere moderne vinduer kræver ikke så meget vedligeholdelse, men det er ikke alle på markedet, der er lige energivenlige. Nok kræver de ikke så meget vedligeholdelse, men hvis du ønsker at energioptimere din bolig, kan det alligevel være en god idé at starte med at kigge på udskiftning af vinduerne.

​Kom og se vores udstilling af vinduer

Vinduer skal selvfølgelig være tætte og gerne have energivenlige glas – men æstetik og praktisk brug i dagligdagen er også vigtige faktorer, når du vælger vinduer. ​Vi kan vise de forskellige muligheder i vores katalog. Ofte er vi også med på udstillinger, hvor du kan se et udvalg af vinduerne. Du kan naturligvis også se en mindre udstilling på vores adresse i Aalborg.

Få et tilbud

Skriv til os, og få et tilbud på din næste opgave. Vi glæder os til at høre fra dig.

Velfac

​Hos Nowell ApS får du en certificeret vinduesmester til at udføre din vinduesmontering. Vi holder til i Ålborg og udskifter vinduer i private boliger og andre ejendomme. Ofte bruger vi produkter fra Velfac, da vi har rigtig gode erfaringer med producenten. Samtidig har vores kunder været glade for dette valg, når de skulle udskifte deres nedslidte vindue, og når de skulle energioptimere.

Få et dansk design med Velfac der overholder alle energikrav
Velfac har vinduer, som passer til alle boligtyper og stilarter – uanset om du ønsker klassiske vinduer eller moderne vinduer. Dertil kommer, at alle produkter kan leveres efter mål. Vi kan derfor altid finde en løsning til din bolig.

Ældre vinduer skal vedligeholdes, fordi de blandt andet bliver slidte, malingen falder af og isoleringen bliver ødelagt. Dertil kommer, at ældre glas er mindre energivenligt. Moderne vinduer fra Velfac skal derimod ikke vedligeholdes, ligesom de kan holde sig pæne i mange år ind i fremtiden.

Outrup – ​vinduer og døre

Under hver serie kan du vælge, hvilken type vindue, du ønsker. Tænker du på et vindue i fast ramme, enten tophængt eller sidehængt? Eller vil du kombinere flere moduler i dit vinduesparti, så du kan få flere funktioner samlet i partiet? Du finder oversigter over mulighederne ved at gå ind under den ønskede stil og vælge “rammevinduer” eller “modulvinduer”.

Dernæst skal du overveje, hvilken type materiale, der opfylder dine ønsker for look, vedligehold og energirigtighed. MODERN og CLASSIC rummer begge materialemuligheder i form af træ og træ/aluminium. Hver med sine egenskaber. Undersøg materialerne og se, hvad der passer til dig og dit hus.

Slutteligt når du til tilbehøret: Grebstype, åbningsindstillinger, børnesikring og sikkerhedspakker i det hele taget. Har du stilmæssige ønsker eller særlige behov for sikring af dit hjem? Eller overvejer du, hvor meget rent faktisk kan spare i energiomkostninger. Så kig på tilbehør og glastyper.

Velux – ​montering af ovenlysvinduer

Mangler du en certiferet vinduesmester, så kontakt Nowell i Ålborg. Vi skifter vinduer for private og erhvervskunder. Vi bruger ofte Velux til især ovenlysvinduer, da vi har gode erfaringer med deres produkter. Vores kunder er ligeledes glade for Velux, når de har skullet have nye vinduer på grund af nedslidning eller energioptimering.

Den førende producent inden for ovenlysvinduer
​Velux er i dag en verdensomspændende virksomhed, der er førende inden for ovenlysvinduer. I dag har Velux mere end 70 års erfaring med vinduer, og derfor er vi helt trygge ved at montere disse ovenlysvinduer for vores kunder. Derved vil du kunne glæde dig over dine nye vinduer fra Velux i mange år.

Velux har et stort udvalg af forskellige vinduer, men de er alle sammen optimeret til nuværende og fremtidige energikrav i Danmark og Europa. Vi tilbyder naturligvis råd og vejledning til at finde de rigtige vinduer, som passer til dine behov og økonomiske rammer.