Besøg vores udstilling

Besøg vores udstilling

​Kom og se vores udstilling af vinduer i Aalborg.

Er du på udkig efter nye vinduer? Vi kender alt for godt til, at det kan være svært at vælge. Selvfølgelig skal vinduerne være tætte, og i dag er det også vigtigt med energivenlige glas. Men vinduernes udseende og brugervenlighed er også vigtig. Du kan se de forskellige muligheder i vores katalog, men du er også velkommen til at komme forbi på vores adresse i Aalborg, hvor du finder en mindre udstilling af vinduer.

Vinduer handler naturligvis ikke kun om at være tætte og have energivenlige glas, men også om æstetik og praktisk brug i dagligdagen. Vi kan vise de forskellige muligheder i vores katalog. Ofte er vi også med på udstillinger, hvor du kan se et udvalg af vinduerne. Du kan naturligvis også se en mindre udstilling på vores adresse i Aalborg.

Nowell ApS er en tømrer- & snedkervirksomhed med 30 års erfaring inden for byggebranchen. Det er os, du skal have fat i, hvis du ønsker professionelt arbejde og kvalitetsløsninger. Med fleksibilitet og god erfaring udfører vi alle slags opgaver inden for tømrer- og snedkerarbejde. Det kan være små simple løsninger til private, såvel som større og mere avancerede løsninger til erhverv.

Få et tilbud

Skriv til os, og få et tilbud på din næste opgave. Vi glæder os til at høre fra dig.