Døre og vinduer

Døre og vinduer

Skal du have udskiftet døre og vinduer, er du havnet det helt rigtige sted. Nowell ApS tilbyder dig levering og udskiftning af vinduer og døre, og vi vælger altid den bedste kvalitet af landets førende producenter. Vi leverer og monterer vinduer i hele boligen – helt fra kælder til loft. Hos Nowell finder du et stort udvalg af vinduer og døre af de bedste materialer.

Kom og se vores udstilling af vinduer

Er du i tvivl om hvordan dit næste vindue skal se ud? Det kan være svært at vælge de rigtige vinduer – og ofte handler det ikke kun om den mest energivenlige løsning. Udseende og kvalitet har også stor betydning, såvel som brugervenligheden. Du er velkommen til at tage et kig i vores katalog eller komme forbi på vores adresse i Aalborg, hvor du finder en mindre udstilling. Ofte deltager vi også på udstillinger, hvor du kan se lidt af udvalget.

Den bedste kvalitet fra førende producenter

​Hos Nowell fører vi vinduer fra landets førende producenter, herunder Outrup, VELFAC og VELUX. Vi har god erfaring med disse producenter – og deres vinduer og døre er altid af høj kvalitet.

Få et tilbud

Skriv til os, og få et tilbud på din næste opgave. Vi glæder os til at høre fra dig.